ONS ASSORTIMENT

Premium SIGAREN

Bij het betreden van onze klimaatkamer wordt u begroet door de verfijnde aroma’s van onze uitgebreide selectie premium sigaren.

Afkomstig uit gerenommeerde landen zoals Nicaragua, de Dominicaanse Republiek en Honduras, hebben deze sigaren de tijd gehad om te rijpen en hun volle smaak te ontwikkelen. 

Onze sigaren worden dan ook met liefde bewaard in de perfecte omgeving, zodat u alleen het beste van het beste krijgt.

Assortiment Tabakspeciaalzaak De Compagnie Breda
Smoking Accessoires, Tabakspeciaalzaak De Compagnie

Tabakspijpen

Voor de pijpliefhebbers hebben we een diverse collectie pijpen, pijptabak en alles wat u nodig heeft voor een ontspannen rookmoment.

Onze pijpen zijn zorgvuldig geselecteerd op vakmanschap & stijl en onze pijptabakken variëren van delicaat tot vol van smaak.

Of u nu een ervaren pijproker bent of pas begint, we hebben alles om uw ervaring te perfectioneren.

accessoires

Voor wie iets extra’s zoekt, nodigen wij u uit om een kijkje te nemen bij onze accessoireproducten in de winkel.

Van elegante asbakken tot hoogwaardige aanstekers, elk detail is doordacht om aan uw verwachtingen te voldoen en de algehele beleving te verbeteren.

En wij beschikken natuurlijk ook over een ruime keuze aan sigaretten voor de liefhebbers van dit klassieke genot.

Vragen en/of opmerkingen?

Heeft u specifieke vragen over ons assortiment, wilt u meer weten over de beschikbaarheid van onze producten of heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Ons ervaren team staat klaar om u te helpen. Stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat uw vragen snel en professioneel worden beantwoord.

Scroll naar boven