Ons koffie-assortiment bestaat uit vier hoofdsoorten:
Ciao Melange Stanley's  
Ciao Café melangé Stanley's  
(Espresso) (Melanges) (Originals)  

En binnen elke hoofdgroep zijn er tal van overheerlijke smaakvariaties. Wij zullen alle smaken kort de revue laten passeren.
Uw favoriete smaak zit er vast en zeker bij!


 

Ciao - Espresso

Het woord espresso betekent "uitpersen" en refereert aan de wijze waarop de koffie het best gezet kan worden. Heet water wordt snel onder hoge druk door het aangestampte zeer fijne koffiemaalsel gestuwd, wat een maximale smaak aan de koffie onttrekt.
 

Espresso Chiaro

Een mooie krachtige espresso zonder de bitterheid van de donker gebrande soorten.

Espresso Scuro

Een volle aromatische koffie samengesteld uit 100% arabicabonen, speciaal Italiaans donker gebrand, sterk en pittig.

Espresso Classico

Een extra sterk gebrande aromatische koffie samengesteld uit 100% arabicabonen, sterk en gebrande smaak.


 

Café Melangé - Melanges

Melanges zijn mengsels van verschillende soorten koffie, ook wel blends genaamd. In een melange worden bonen vermengd, variërend van twee tot soms wel acht soorten.
 

Bredase koffie

Een melange van 100% arabicasoorten, zoals Columbia, Guatemala en Kenia. Vers gebrand onder de Grote Toren van Breda.

Decafinado

Deze cafeïnevrije koffie bestaat voor 100% uit arabicabonen. Dankzij de subtiele methode van decafeïneren, blijven smaak en aroma volledig bewaard. Deze koffie wordt op milieuvriendelijke wijze geteeld.


 

Stanley's - Originals

In tegenstelling tot de melanges zijn de Originals echt pure, ongemengde koffiesoorten. Pure plantagekoffie dus. Vaak wordt in één keer de gehele oogst opgekocht om zo de constante smaak te kunnen garanderen. Elke plantagekoffie heeft een bijzonder eigen en uitgesproken smaak.

 

Brasil Santos Bourbon

Deze koffie heeft een mooie heldere smaak, ietwat zoetig. Zeer geschikt voor cappuccino of café latte.

Brasil Daterra

Brasil Daterra is een estate koffie uit Brazilië. Speciaal en zorgvuldig geteeld. Bijzonder geschikt voor Espresso en cafetiére. Daterra.

Peru Organic

Deze biologisch geteelde koffie wordt op grote hoogte verbouwd en is een van de beste soorten uit Peru. Vol en krachtig, met een milde smaak, niet bitter maar fris en geurig.

Jamaica Blue Mountain

De meest legendarische koffie ter wereld. Wij kopen onze Blue Mountain van het Clydesdale Estate in Jamaica. Bezoek de website: Clydesdalebluemountain.com

Kenia AA

Een topkwaliteit Kenia koffie. Zorgvuldig met de hand geselecteerd op de beste koffieplantages. Heel rins en aromatisch van smaak.

Kopi Luwak

De meest exclusieve koffie. Het fermentatie proces vindt plaats in de maag van de civetkat, die de koffiebessen eet. Deze luwak koffie komt uit Sulawesi Indonesïe.

Mexico Maragogype

Een volle en aromatische koffie, ietsje rins.

Sidamo - Ethiopië

Een top arabica koffie uit het oudste koffiegebied ter wereld: Ethiopië. Een extreem geurige koffie met een prachtig volle, ronde smaak.